grožnje protesti
grožnje, slika je simbolna

Samozvani koaliciji kul nikakor ne gre. Ne morejo in ne znajo priti do oblasti. Ne pomaga jim ne ulica, ne grožnje. Sedaj so se spravili celo škodovati Sloveniji v svetu? Levica očitno zna tudi to?

Levica uničuje Slovenijo od zunaj?

S spominjate, ko se je že decembra govorilo tem, da bi bila z božičem podana nezaupnica in bi januarja imeli že novo vlado? Potem se je ta božič krepko premaknil v leta 2021, ko je na oblasti še vedno vlada Janeza Janše. Vmes pa polno radikalnih poskusov tranzicijske levice k širjenju sovraštva, nestrpnosti, groženj, maščevanja, nadlegovanja, skratka vse za oblast. A na domačem parketu jim očitno ne gre preveč dobro.

V brezupnem teatru absurda, ko je postalo jasno, da ne bo niti predčasnih volitev niti nove vlade, so se predstavniki slovenskega zakulisja domislili formule, ki je analogna njihovemu ravnanju v času pandemije. Če so prej Slovenijo uničevali navznoter, to je z medijskimi vplivi na glavne difuzorje novic javnega mnenja, so to sedaj začeli početi v tujini. Serije neresničnih obtožb na račun sedanje vlade, ki se pojavljajo v evropskih medijih, so v tem trenutku za mednarodni ugled in prepoznavnost Slovenije nekaj bistveno bolj nevarnega, kot se utegnejo zavedati polinteligenti, ki jih širijo, piše Dr. Boštjan M. Turk, profesor na pariški Sorboni in Univerzi v Ljubljani za Požareport.

Lažejo, da v Sloveniji ni svobode

Troseče laži z levičarskim signalom o Sloveniji, kjer ni svobode medijev, kjer so zaprti novinarji, ki pišejo resnico, kjer se novinarje preganja in grozi. Ob tem bi se Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen morala natančno zavedati, da s privoljenjem v krivično obsodbo, kakršno je ugledu RS spisal bruseljski portal Politico, sproža katastrofičen, dezintegrativni signal v celotno zgradbo EU.

Kaj ni to najbolj podlo dejanje, kakršnega si lahko privošči levi politični pol, v tem primeru levica. Očrniti Slovenijo od zunaj, lagati o Sloveniji, jo poniževati in ji zmanjševati ugled, ki ga je vedno imela?

PM