Od ljudi pozabljeni Ivan Gale se spet pritožuje! Tokrat mu ni všeč novi direktor GZS!

gale Candanuti direktor

Že dolgo nismo slišali nič o Ivanu Galetu, nezaposlenemu protestniku, ki proti ne kolesari več, a si beje, še vedno išče službo.

Gale nad Aleša Cantaruttija

Nekdanji državni sekretar na gospodarskem ministrstvu Aleš Cantarutti bo od aprila novi generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije (GZS). Na direktorskem stolčku bo zamenjal Sonjo Šmuc, ki bo s sporazumnim dogovorom končala mandat 28. februarja. Kot ključno usmeritev štiriletnega mandata je Aleš Cantarutti predstavil program Slovenija 5.0. Meni, da lahko z razvojnim partnerstvom dosežemo strateške cilje, kot je 60.000 evrov dodane vrednosti na zaposlenega. Cantaruttija je za novega generalnega direktorja na današnji spletni seji potrdil upravni odbor GZS-ja. Kot so sporočili, bo štiriletni mandat nastopil 1. aprila.

To pa ni všeč  Ivanu Galetu, brezposelnemu iskalcu pozornosti, ki vsake toliko časa napiše kakšnen stavek na družbenih omrežjih in se po twitterju krega z Bojanom Požarjem, pa tudi kakšen levi portal mu včasih objavi še kakšen članek. Tokrat se je Gale obregnil ob državnega sekretarja, ki go aprila postal direktor GZS, Aleša Cantaruttija.  »Za pripravo vladnega poročila je minister Počivalšek na gospodarskem ministrstvu zadolžil takratnega državnega sekretarja Aleša Cantaruttija. Ta je ministrstvo lani že zapustil in dobil dobro plačano službo na Elektro Ljubljana. Danes je bil že potrjen za direktorja GZS od aprila dalje. Pa kam mi plujemo?! Človeku res postane slabo,« piše Ivan Gale na facebooku.

Tudi nam je poslalo slabo, ob člankih o domnevnih podkupninah, o delu v državnih rezervah, o “žvižgaških” akcijah na televiziji, o zavajanju in lažeh itd. Očitno Galetu zadnje časa ostaja edina uteha za svoje “nebuloze” le še Facebook?

PM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.