Je Tina Gaber z Golobom v osebni zvezi ali morda pogodbenem razmerju?

Tina Gaber na jahti. Slika, Prava.si

Okoli razvpite ljubice predsednika vlade se krešejo različna mnenja in različni pogledi na celo situacijo. Je res v osebni zvezi, ali pa kar v pogodbenem razmerju?


Zagotovo so pri Tini Gaber, ki je bila pred 16 leti, ko izbrana za miss v prvi vrsti privlačni le nesramno bogati in vplivni moški. Kot je zapisal Aljuš Pertnač Požareport gre za razvpito nekdanjo misico, starleto, instagram vplivnico, poklicno spremljevalko poslovnežev dvomljivega slovesa in kriptopiramidnih prevarantov, ljubiteljico in borko za pravice živali.

Kar nekaj nesramno bogatih moških je šlo skozi njo,  Kar nekaj časa je bila recimo v razmerju s Primožem Bohincem, Za obletnico jo je odpeljal v prestižno sobo hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali svetovno znani film Čedno dekle (Pretty Woman). z nekdanjim slovenskim politikom in bivšim ministrom za promet Patrickom Vlašičem. Bila je tudi z bogatim poslovnežem Klemnom Nicolettijem, znanim bogatašem, v katerega se je Gobrova baje zelo zaljubila, vprašanje je le, ali vanj ali le v njegov denar? 

Tina Gaber, kot jo levi mediji nazivajo, za uradno spremljevalko predsednika vlade, v bistvu to niti ni. Neke vrste naj bi bila to uradna zveza z ljubico, ker je, kolikor vemo, premier še zmeraj uradno poročen z neko drugo osebo. Kakšna je torej prava narava zveze med Golobom in Gabrovo, lahko ta hip formalno zgolj še ugibamo, nikakor pa ne more biti dvoma, da sta v nekakšnem razmerju. 

Sicer pa se je Tina, kadar ni bila “srečno zaljubljena”, menda preživljala z vplivništvom, beri reklamiranjem raznoraznih domačih in tudi tujih blagovnih znamk za plačilo oziroma kompenzacijo. Gre za zelo hitro rastoči “poklic”, ki ga je Gabrova nedvomno med prvimi obvladala. Koliko denarja ji to dejansko prinese, je težko reči, nedvomno pa ji vsaj na zunaj, kot že rečeno, omogoča za povprečnega Slovenca precej luksuzen življenjski slog. Piše Aljuš Pertinač.

Baje je Goloba glede Tine posvarila celo sestra Urška, da je Tina “težak” karakter. In neverjetno je, da se Golob, takrat še trdno poročen in oče treh otrok, o svoji novi izbranki pred začetkom njune zveze ni dobro pozanimal. Je zaradi tega slutiti, da je Tina pri njem le v morda pogodbenem, kot pa resnem partnerskem razmerju?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.