Tu je dokaz, da hoče Golobova vlada k nam, naseliti še več migrantov!

žičnata ograja, žica
slika: Svet24

Vlada se ne ozira na probleme ali problem nezakonitih migracij pri nas, čeprav so se te migracije povečale za več, kot polovico, v primerjavi z lanskoletnimi migracijami.

Med tem, ko se v več občinah na meji s hrvaško organiziralo v vaške straže, zaradi ilegalnih migrantov, ki prodirajo v Slovenijo, pa vlada, kot kaže dokument v Sloveniji vabi vse več migrantov. Zadnji sklep koalicije se namreč glasi da odbor za notranje zadeve in lokalno samoupravo predlaga vladi da intenzivneje, k zagotovitvi dodatnih nastanitev za namestitev migrantov.

Kaj torej lahko še pričakujemo od te vlade? nas mora res skrbeti za našo varnost, za varnost naših otrok?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.