Je ukrajinsko mesto Mariupol, obiskal Putinov dvojnik?

Zajem slike tiskovna služba ruskega predsednika, ruski predsednik Vladimir Putin nagovarja narod v Moskvi, Rusija, 21. septembra 2022.
Putinovi dvojniki - mit ali resničnost?

Putin naj bi imel vsaj tri ljudi, ki izgledajo podobno, kot on sam. Zato svet dvomi, da je obiskal ukrajinsko mesto Mariupol, ki je trenutno pod ruskim nadzorom.

Petro Andrjuščenko, svetovalec župana Mariupola, obleganega ukrajinskega mesta, ki ga je obiskal Putin, je na Telegramu zapisal, da je »Putin ali eden od njegovih dvojnikov« na nočnem obisku v okupirani regiji.

Čeprav se vse skupaj sliši precej noro, pravzaprav ni skrivnost, da javne osebnosti včasih za določene nastope uporabijo dvojnike. V intervjuju za Daily Mail je vodja ukrajinske vojaške obveščevalne službe generalmajor Kirill Budanov nakazal, da ruski predsednik uporablja ekipo dvojnikov, da bi prikril izgubo nadzora v Kremlju. Dvojniki, je povedal Budanov, so prej zamenjali Putina le ob posebnih priložnostih, od invazije na Ukrajino pa so postali običajna praksa.

Kot pišejo Slovenske novice, naj bi bile znane tri osebe, ki se nenehno pojavljajo, namesto Putina, vendar se ne ve, koliko je vseh skupaj. Vsi naj bi bili na plastični operaciji, da bi bili videti kot Putin. Ena od stvari, ki jih izdajo, so njihova višina in koža na obrazu.

Putin

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.