Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Je Zlatan Čordić z besedo “kurba” primerjal Aleksandro Pivec?

zajem slike
Je Z

Nekulturno izražanje, kandidata za poslanca Zlatana Čordića pri stranki Naša prihodnost in Dobra država je doseglo višek njegovih neumnosti.

Nekulturni Zlatan Čordić

Volitve se bližajo, leve politične stranke pa med seboj prav tekmujejo, katera bo bolj osladna, arogantna, nekulturna  in hudobna. O Zlatanu Čordiću Zlatku ni potrebno zgubljati besed.  Se je pa letos podal v volilno bitko in se poteguje za poslanski stolček. No poslanski stolčki so le za inteligentna bitja, a vseeno.

Ne počiva pa Zlatko na svojih spletnih profilih, kjer svoje flustracije izraža po svoje. Povsem neprimerno in škodoželjno, seveda. Tokrat je objavil provokativen video, kjer je povedal, da je politika ku***. Potem ko je razpredal o prostituciji in prodajanju ženskega telesa, je razjasnil, da je ku*** tista oseba, ki izda svoje volivce. Za tem se je na zaslonu prikazala fotografija Aleksandre Pivec, predsednice stranke Naša dežela

In ta Zlatan Čordić želi postati politik? Le kam smo prišli?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
15°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.