“Jebeno več jih je,” a so ga vseeno odrezali z oddaje?

slika: Demokracija

Marcel Štefančič, ki je z besedami #jebeno več, nas je, kot njih” razburil Slovenijo, je končno ostal brez svoje levičarsko nastrojene oddaje Studio City.

Končno se premika. Klub temu, da je leva politična stran, ob Svobodi spet dobila krila in se imajo za nekaj več in da zanjo obstaja le ena politična opcija, pa imajo vodilni na RTV, vsaj še kanček razsodnosti. Marcel Štefančič se poslavlja od RTVS in oddaje Studio City. Po poročanju N1 Štefančiča na TV-zaslone ne bo več, čeprav je bil pripravljen oddajo voditi brezplačno, a tako vodenje oddaje je delo na črno, kot predvideva zakon. Na vodenje Studia City pa je menda pristala voditeljica in novinarka Vida Petrovčič.

Seveda pa zmerjanje, grožnje in še marsikaj, ne sodijo na RTV Slovenija. Kajti vseeno ni to privatna televizijska in radijska hiša Marcela Štefančiča, zato so žalitve, ki jih je izrekel omenjeni voditelj na račun nekaterih novinarjev na RTV, ne samo skregane z vsako logiko, ampak tudi z razumom. 

Oddaja bo po poročanju N1 dobila tudi novo vizualno podobo, ime pa naj bi ohranila. Dosedanja ekipa pa se lahko do konca tedna odloči, ali bo pri novi oddaji sodelovala. Če bodo dosedanji člani ekipe sodelovanje zavrnili, to ne bo pomenilo, da bodo tudi izgubili službe, ampak bodo razporejeni na drugo delovno mesto v informativnem programu TV Slovenija za isto plačo.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.