Nekdanji minister v Pahorjevi vladi v umetni komi

Nekdanji minister v Pahorjevi vladi v umetni komi
Henrik Gjerkeš, foto, Prlekija on net

Nekdanji minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš se je v nesreči pri popravilu svojega motorja hudo opekel.

Nekdanji minister Henrik Gjerkeš v umetni komi

V okolici Grosupljega se je v nedeljo zgodila nesreča, v kateri se je hudo poškodoval nekdanji Desusov minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš. Kot pišejo Slovenske novice, naj bi Gjerkeš v svoji delavnici oziroma garaži popravljal motor, pri čemer je prišlo do eksplozije.

Policija sumi, da da je prišlo do vnetja neznane hlapljive snovi.

Spomnimo: Henrik Gjerkeš je bil med leti 2009 do 2010 minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj v vladi, ki jo je vodil Borut Pahor. Decembra 2010 se je zgodaj zjutraj vračal s službene novoletne zabave, pri tem pa vinjen sedel za volan službenega vozila. Na poti domov ga je ustavila policija, ker pa je napihal, ga je policija pridržala na policijski postaji. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je Gjerkeš nato odstopil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.