Jelinčič, ošvrknil Karla Erjavca, kaj o Janševi koaliciji pravi Tonin.

karl erjavec desus
kARL eRJAVEC slika: fotomontaža, družbeno omrežje

Kot smo že poročali, je predsednik Desusa Karl Erjavec, ki je stranko odpeljal iz vlade Janeza Janše, sporočil, da bo koalicija KUL (LMŠ, SD, Levica in SAB) vložila konstruktivno nezaupnico proti Janševi vladi 15. januarja.

Jelinčič ošvrknil Erjavca

Karel Erjavec pričakuje, da bo imel podpisanih 43 glasov, s katerimi bi lahko vložili konstruktivno nezaupnico proti vladi Janeza Janše. Računa tudi še ne najmanj štiri glasove, s katerimi bi morebitna zamenjava vlade tudi uspela. A matematika gre očitno Erjavcu bolj slabo. To je opazil tudi Zmago Jelinčič, ki je Erjavca ošvrknil z besedami: “Erjavec pravi, da ima 43 poslanskih glasov, pa me zanima koga je dvakrat štel?”

Tonin: “Koalicija ima 47 glasov!”

Da ima sedanja vlada tudi po po odhodu Desusa trdnih 47 poslanskih glasov, pravi tudi predsednik NSi in obrambni minister Matej Tonin. Prepričan je, da bo vlada dokončala mandat brez večjih težav, konstruktivna nezaupnica pa da ne bo uspešna.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.