Žaljivo! Šarec nasilne protestnike iz ZDA primerjal s tistimi, ki podpirajo Janeza Janšo?

Marjan Šarec šarca - LMŠ

Marjan Šarec je dosegel novo politično dno. Ko smo že mislili, da nas po tem, ko je odvrgel puško v koruzo ne more nič presenetit, šarec na twitterju še vedno neti laži.

ŠAREC ŽALJIVO NA DRUŽBENIH OMREŽJIH?

Kul koalicija, ki na vsak način želi priti ponovno na oblast, si vsak dan prizadeva, kako očrniti vlado Janeza Janše. Tokrat je Marjan Šarec šel tako daleč, da je nasilne protestnike v ZDA primerjal s tistimi, ki podpirajo vlado Janeza Janše, oziroma kot se je izrazil s slovenskim Trumpom, kar seveda z vsem skupaj nima nobene povezave?

“Vsi slovenski politiki, ki obsojate nasilno drhal v ZDA, hkrati pa sedite v vladi slovenskega Trumpa, ali pa ga drugače podpirate, ste simbolično del tega. Vključno s predsednikom republike. Na dan glasovanja o konstruktivni nezaupnici se bo pokazalo, kakšno družbo želite,” je zapisal.

Mogoče Marjan Šarec pozablja, kdo se pri nas udeležuje protestov, kdo nosi transparente, kjer piše: “Smrt janšizmu”, kdo packa zidove z napisi o smrti Janezu Janši in še o čem, kdo neti sovraštvo med ljudmi, kdo se udeležuje nelegalnih protestov v času epidemije? Slika je več, kot zgovorna:

Bo tudi šarec za te slike dejal, da so delo desnih ekstremistov, ki podpirajo vlado Janeza Janše?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
92%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA