Sprenevedanje Bešič-Loredana. Jelka Godec mu je povedala kar mu gre

Prav zanimiva je bila včerajšnja Tarča, kjer se je zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan spotikal ob svojih izjavah. Poslanka SDS Jelka Godec mu je povedala kar mu gre.


Zdravstvo je ena najbolj pomembnih tem današnjega časa, a se očitno zdravstveni minister tega ne zaveda. Še več, za nastalo situacijo v zdravstvu se ne čuti odgovornega. Poslanka SDS, Jelka Godec, je zdravstvenemu ministru, navrgla nekaj dejstev o dr. Eriku Breclju, ki vodi strateški svet  pri Golobovi vladi. Brecelj, naj bi namreč v eni od izjav pred mesecem dni dejal, da se on s korupcijo ne sme ukvarjati, ker mu je tako rekel Glas ljudstva. “Sedaj pa vprašanje, veliki borci proti korupciji in talo najprej kako bo s tem?” Je Godčeva vprašala ministra za zdravstvo.

Minister Bešič-Loredan, se izgovarjal da tega dr. Erik Brecelj sploh ni izrekel. No, laž ima kratke noge, tudi pri Golovih izbrancih. Temu priča tudi spodnji video posnetek:

Ob koncu oddaje je Jelka Godec ministru poklonila končna poročila preiskovalnih komisij državnega zbora o korupciji v zdravstvu in zaželela vso srečo pri implementaciji analize. Čeprav je bila komunikacija v oddaji med ministrom in poslanko na trenutke precej napeta, ji je Bešič Loredan na koncu podal roko in se ji kislo nasmehnil.

video: Tarča / RTV

 

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.