Jenull nesramno nad ljudsko iniciativo upokojencev, ta mu odgovarja…

Jaša Jenull
Jaša Jenull

Sinček nekdanjega državnega tožilca, Jaša Jeniull, kateri je pri svojem očku verjetno še vedno dobi vse, kar si želi, očitno uživa v soju kamer n reflektorjev in ne more iz svoje levičarsko-socialistične kože.


Nekateri brezdelneži, ki posedajo doma so si za svoje delo izbrali vrtenje jezika, hujskanje in strahopetnost pred Golobovo vlado, drugi pa delo, spoštovanje in trpljenje ob vse večji življenjski draginji. Kot smo že včeraj ekskluzivno poročali je ljudski iniciativi upokojencev, ob neverjetnih podražitvah in visokih življenjskih stroških prekipelo. Zato so se odločili, da to vladi Roberta Goloba povedo tudi v živo na vseslovenskem protestu, 1. februarja 2023.

S to to popolnoma legitimno odločitvijo, pa se očitno ne strinja glavni “klovn” vseh protestov in človek, ki so mu odpisali vse kazni zaradi neprijavljenih protestov, torej prvorazredni sinček nekdanjega državnega tožilca Jaša Jenull. Očitno misli, da sta v državi še edino on, pa mogoče Kučan, tista dva, ki lahko odrejata kdo bo protestiral in proti komu. Tako je, verjetno še preden je nahranil svojega prašička na balkonu, že oskrunil plakat ljudske iniciative upokojencev in ga priredil v svojo korist. Pri tem pa, značilno zanj, napisal nekaj svojih blodenj o stranki SDS. In našel celo dva človeka, ki sta delila poziv ljudske iniciative na družbenih omrežjih. Nekdanjega poslanca SDS Pavla Ruparja in nekdanjo poslanko SDS Mojco Škrinjar. Še malo, pa za za organizacijo obtožil še naš portal e-maribor.si, pa bo lahko zadovoljil svoje “flustracije”?

So se pa na Jenullovo zavržno provokacijo odzvali tudi v ljudski iniciativi, Glas upokojencev Slovenije, kjer so zapisali: “Takih neumnosti, kot na spodnji sliki, je sposoben le sinček nekdanjega državnega tožilca, Jaša Jenull, ki mu je bilo vedno z rožicami postlano. Ker ima očitno preveč časa, si je tokrat za svoje igranje izbral kar naš plakat. Ubogi socialistični otrok, saj ga bo še kap!”

Kot so v iniciativi povedali že včeraj ni važno ali so upokojenci volivci Svobode, stranke SDS, SD, NSI ali kogarkoli, ker gre tukaj za človeka. Gre za človeka vredno življenje! 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
0.5km/h
55%
21°C
21°
20°
19°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.