Jenull spet žaljivo o Janši. Na petkovem shodu pa Milan Kučan

kučan

Petkovim norostim ni vedeti ne konca ne kraja. Jenullovi brezdelneži so bogati za še enega komunista. Tokrat je bil z njimi Milan Kučan.

ŽALJIVI JENULL NAD JANŠO. NA SHOD PA SI JE PRIPELJAL KUČANA!

Po tem petkovi kolesarji spet ustvarjajo nered po ljubljanskih ulicah, se njihov “petokolonaš” Jaša Jenull spet zaničljivo obnaša na družbenih omrežjih. Tokrat so bili petkovi razgrajači v družbi že dokaj betežnega komunista Milana Kučana. Očitno je “dedek” moral pogledati, ali njegovi pionirčki zvesto izpolnjujejo socialistične naloge. Očitno je bila nad  njimi več, kot navdušena tudi znana “prevratnica” Tea Jarc. Verjetno zna verjetno še vse socialistične prisege na pamet.

Bolj kot pojavljanje ostarelega komunista na prepovedanih protestih brezdelnežev, pa bode v oči nedostojna izjava sinčka državnega tožilca Jenulla, Jaše. Sicer vemo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, a pri vzgoji, se je očitno le malo zalomilo. To je zapisal nevzgojeni Jenull:

S kakšnimi darili so protestnike obdarili sicer ne vemo. A upajmo da za darilo ni bil ravno Milan Kučan, ker darilo nebi bilo ravno praktično.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.