Jenull spet žaljivo o Janši. Na petkovem shodu pa Milan Kučan

kučan
Jenull spet žaljivo o Janši. Na petkovem shodu pa Kučan

Petkovim norostim ni vedeti ne konca ne kraja. Jenullovi brezdelneži so bogati za še enega komunista. Tokrat je bil z njimi Milan Kučan.

ŽALJIVI JENULL NAD JANŠO. NA SHOD PA SI JE PRIPELJAL KUČANA!

Po tem petkovi kolesarji spet ustvarjajo nered po ljubljanskih ulicah, se njihov “petokolonaš” Jaša Jenull spet zaničljivo obnaša na družbenih omrežjih. Tokrat so bili petkovi razgrajači v družbi že dokaj betežnega komunista Milana Kučana. Očitno je “dedek” moral pogledati, ali njegovi pionirčki zvesto izpolnjujejo socialistične naloge. Očitno je bila nad  njimi več, kot navdušena tudi znana “prevratnica” Tea Jarc. Verjetno zna verjetno še vse socialistične prisege na pamet.


Bolj kot pojavljanje ostarelega komunista na prepovedanih protestih brezdelnežev, pa bode v oči nedostojna izjava sinčka državnega tožilca Jenulla, Jaše. Sicer vemo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, a pri vzgoji, se je očitno le malo zalomilo. To je zapisal nevzgojeni Jenull:

S kakšnimi darili so protestnike obdarili sicer ne vemo. A upajmo da za darilo ni bil ravno Milan Kučan, ker darilo nebi bilo ravno praktično.

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
5.7km/h
40%
26°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.