Norost iz leve! Vlada naj odstopi in bo konec epidemije?

levica

Veliko neumnosti, ki jih kvasijo levi politiki smo že slišali v letošnjem letu, a ta ki prihaja iz stranke Levica pa je pravi presežek?

Neumnosti, ki jih kvasijo pri Levici

Vladati za vsako ceno. To je politična mantra tistih, ki se jim še vedno toži po socializmu. Le zakaj bi se levici šlo za zdravje ljudi? Le zakaj bi morali pozvati ljudi k cepljenju in precepljenosti prebivalstva, če pa lahko nagajajo? 

Pri takih dopisih, kot jih pošilja Levica, pa se upravičeno sprašujemo, ali so v vsakem trenutku popolnoma prisebni? Na predsedujočo v odboru za zdravstvo, Anjo Bah Žibert je bila namreč naslovljena pobuda za nujno sejo Odbora za zdravstvo, kjer bi obravnavali poziv stranke Levica, naj vlada odtopi, ker bi s tem vzpostavili pogoje za precepljenost populacije in konec epidemije.

Če torej pravilno razumemo dopis Levice, naj bi torej Janševa vlada prinesla koronavirus v Svet in ga razširila po Sloveniji. In virus naj bi vztrajal toliko časa, dokler bo na čelu slovenske vlade Janez Janša? Po tem pa bo koronavirus izginil? 

Včasih je res dobro pokaditi kakšno travico manj?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.