Jenullovi “politkolesarji” spet izzivali. Tokrat so se drli: “Janez je fašist!”

petkovi kolesarji
slika: twitter

Neprijavljeni petkovi protesti še vedno kalijo mir v Ljubljani, a policija vseeno še vedno dopušča, da se levičarski skrajneži derejo po Ljubljani.

Levičarji sredi Ljubljane so spet izzivali!

Neverjetno, a resnično. Petkovi levičarski protestniki še vedno kalijo javni red in mir sredi Ljubljane, ogrožajo zdravje ljudi, packajo po stenah, uničujejo fasade, širijo sovraštvo, ter kršijo kup predpisov in zakonov. A zgodi se jim prav nič.  Zato je še bolj nenormalno, da policija še vedno dovoljuje take izpade, levičarskih nedoraslih ljudi.

Tako imenovani petkov protifašističen shod, kar v praksi pomeni vse kar je “desnega” je zanič, je začinil sinček vrhovnega državnega tožilca Jaša Jenull, ki očitno ostaja nedotakljiv. Na shodu je namreč pozival prisotne, da se pridružijo skandiranju “Janez je fašist.” 

Čakamo Tanjo Fajon, Marjana Šarca, Miho Kordiša, Igorja Zorčiča in Alenko Bratušek, da obsodijo to dejanje! 

Neverjetna sovražnost in neprimerna retorika levičarske bande ne pomeni nič dobrega v naši družbi. Le še vprašanje časa je, kdaj se to lahko prelevi v kaj hujšega. Ob vsej podpori levih medijev seveda, ki držijo “štango” Jaši Jenullu in njemu podobnim. In vprašanje je le, do kdaj bodo “desni” še trpeli zmerljivke na njihov račun?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.