Odzivi na vdor “anticepilcev” v prostore TV Slovenija.

televiziji
zajem slike

Odzivi na včerajnji nočni vdor anticepilcev v prostore TV Slovenija se danes vrstijo. med drugim je dejanje obsodil tudi predsednik vlade Janez Janša.

Odzivi na vdor protestnikov v prostore TV Slovenija

Društvo novinarjev Slovenije, se je sicer skrajno pristransko odzvalo na včerajšnji vdor “anticepilcev” v prostore TV Slovenija. Po vdoru okultnega gibanja OPS v prostore RTV pa se še vedno vrstijo odzivi in obsodbe tega dejanja. Tudi na našem portalu smo dejanje obsodili!

Odzval se je tudi predsednik vlade Janez Janša in zapisal, da “vdor v poslopje RTV ali katero koli drugo javno zgradbo nima nobene zveze s svobodo izražanje. Je nasilje nad to svobodo. Storiti je treba vse, da se vsako samovoljno in nasilno prilaščanje javnega prostora in grožnje obsodi in kaznuje z enakimi vatli vedno in povsod”, in pripel slike vdora in ostalih protestov.

Seveda pa pri odzivih Socialnih demokratov ne gre zavajanja. Na twiterju je pisal nesmisle evropski poslanec Milan Brglez, Tanja Fajon pa je zavajajočo novico kar retvitala! Na napad na TV Slovenija se je tako med drugim odzval tako predsednik vlade Janša, kot tudi notranji minister Hojs. In dobro bi bilo, da si Brglez morebiti kupi očala.

Najostreje obsojam današnje nasilništvo na ⁦TV Slovenija”, je zapisal minister za notranje zadeve Aleš Hojs.

Očitno tudi v tem primeru pri odzivih Socialnih demokratov ni šlo brez  zavajanja. Si res želimo TO, da nam vlada?

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.