Jezna Lidija Divjak Mirnik, Kalohu odgovorila, da kupuje paradižnike

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Za nekatere naši poslance, bi bilo bolje .če so v parlamentu kdaj tiho, namesto, da poslušamo takšne in drugačne nebuloze.

Če se naša vrla mariborska poslanka LMŠ Lidija Divjak Mirnik ne spozna na pravosodje, je res boljše, če je parlamentu kdaj tudi tiho. sicer pa tudi s številkami ni ravno vešča. spomnimo se milijonov, ki so se po Divjakovo hitro spremenili v milijarde.  A če mački stopiš na rep zacvili, tako tudi pravi stari slovenski pregovor. Tako je bilo tudi v tem primeru, ko jo ja na njeno “podučenost” o pravu zbodel mariborski poslanec SDS Dejan Kaloh.

Tako je zapisal: Zdaj pa še k dragi naši Lidiji Divjak Mirnik. Pravne zadeve bova raje pustila ob strani in se dobila na MB tržnici. Začela bova računati s centi, nato z evri, nadaljevala pa prek milijonov vse do milijard. Pol pa bo že april in volivci si ji bodo zahvali za “vse”, kar je “naredila” za MB.

Lidija Divjak je Kalohu kaj hitro odgovorila: Dragi Dejan Kaloh , če ti norčevanje iz mene sproža takšne užitke, ti kar nadaljuj. S tem kažeš kdo v resnici si- Blefer namreč. In bdw. Tini Heferle ne sežeš niti do kolen. Na tržnici sem pa že bila danes. Paradižnik sem kupla.”

No, glede na videno v parlamentu, bi bilo sicer dobro, če bi Lidija kupila kaj drugega, kot paradižnik! MOGOČE KAKŠEN DIGITRONČEK, KI MILIJONE SPREMINJA V MILIJARDE.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.