Jože P. Damijan, Tanji Fajon in ženskam na sliki, zabrusil, da so kokoši?

Očitno Jože. P. Damjan ni do žensk ravno tenkočuten do žensk. Spomnimo se, ko je nekdanjo predsednico DeSUS-a in nekdanjo kmetijsko ministrico Aleksandro Pivec zmerjal s “kurbo s plesa”, sadaj je tudi Tanjo Fajon in družino žensk na sliki poimenoval, da so kokoši.

Jože P. Damijan, ki je bil celo predlagan za nekakšnega predsednika vlade strank imenovanih KUL, ki naj bi nadomestil Janeza Janšo, se je sedaj še zapletel z Socialnimi demokrati. Tanjo Fajon in druščino žensk na vrhu zveze nato v Vilniusu je poimenoval kar kokoši. 

Fajonova je Damijana namreč razkurila s tvitom s fotografijo, na kateri pozira s skupino žensk, in pripisom »Women power«. Odziv ekonomista, bivšega ministra in neuspelega ideologa levice je bil hiter. »Kokoši,« je na twitterju komentiral fotografijo.

Tako je vsaj moč sklepati po njegovih objavah in poobjavah na družbenih omrežjih in njegovem blogu, kjer z občasnim žaljenjem žensk prekinja monotonijo poplave objav o Natu, vojni v Ukrajini in proputinovske propagande – tu in tam se tudi spomni, da je še vedno ekonomist in tvitne kaj o gospodarstvu.

No Jože P. Damijan je med tem tvit že izbrisal, a škoda je že narejena.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.