Svetnik SD, ki županu pridno kima, dobil službo pri Olimpijskem festivalu v Mariboru

Boštjan Klun, slika facebook

Mariborski mestni svetnik SD, Boštjan Klun, ki, pridno dviguje roko vsem županovim podražitvam, je za to delo očitno tudi nagrajen. Za potrebe olimpijskega festivala, ki bo potekal v Mariboru so za “boljšo komunikacijo” aktivirali karBoštjana Kluna.

Boštjan Klun nam je pojasnil, da so ga angažirali za izvedbo komunikacijskih aktivnosti in svetovanja na področju odnosov z javnostmi. To ni edina novost v oddelku za odnose z javnostmi pri Olimpijskem festivalu evropske mladine. Kluna so angažirali za izvedbo komunikacijskih aktivnosti in svetovanja na področju odnosov z javnostmi.

Tajo je  za ponedeljek, 17. julija, ob 17. uri tudi  sklicana izredno seja mestnega sveta samo z eno samo točko: odločanje o podaji poroštva družbi Šport Maribor za najem likvidnostnega kredita v višini največ en milijon evrov, s katerim bodo zagotovili denar za plačilo nastanitev in drugih stroškov Olimpijskega festivala evropske mladine (OFEM).

Zanimivo je, recimo, da v Maribor za za izvedbo komunikacijskih aktivnosti, niso našli drugih, nepolitičnih ljudi, kot ravno svetnika SD Boštjana Kluna. Klun je znan po tem, a je rad v središču pozornosti. Najprej najnaj ni ga zaradi neresnosti vrgli ven, še preden je sploh začel dobro delati.

Očitno se nekaterim na sejah MOM splača dvigovati roke.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.