Jurij Lep potrdil. Z Janjo Sluga ustanavljata novo poslansko skupino

zorčič, sluga lep
Igor Zorčič, Janja Sluga, Jurij Lep

Poslanec Jurij Lep, ki je že pred nekaj dnevi napovedal izstop iz poslanske skupine DeSUS, je danes potrdil, da se z vodjo poslancev SMC Janjo Sluga pogovarja o ustanovitvi poslanske skupine nepovezanih poslancev.

JURIJ LEP IN JANJA SLUGA DRUŽNO MED NEPOVEZANE POSLANCE

Kot je poročal STA, Lep še ne ve, kdo se mu bo pridružil, pričakuje pa, da bodo ustanovili poslansko skupino nepovezanih poslancev, v kateri bodo “razmišljali sredinsko”. Kaj se bo zgodilo, torej ali bodo začeli ta postopek ali ne, bo po njegovih besedah jasno v roku enega tedna. Sam verjame, da je za to več kot 80 odstotkov možnosti. Lep sicer ni pritrdilno odgovoril na vprašanje, ali se o tem pogovarja s tremi poslanci SMC. Potrdil pa je, da se o tem pogovarja z Janjo Sluga. Vsak ima po njegovih besedah svojo nalogo. “Jaz se pogovarjam z enim, ona se z enim …,” je pojasnil. A po njegovih besedah s Slugovo nista dorekla časovnih okvirjev.

Kdo se jima bo pridružil je težko reči. Po nekaterih podatkih naj bi bil to Igor Zorčič.

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
14°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.