Kacin povedal nekaj pikrih na račun kula in boja zoper koronavirus

Zajem slike: Nova24TV
Kacin povedal nekaj pikrih na račun kula in boja zoper koronavirus

Številke okuženih v Sloveniji niso spodbudne. Tudi tokrat imamo skoraj 4000 novih okužb. A kul opozicija se še vedno spreneveda in nagaja.

Jelko Kacin opoziciji kul nalil čistega vina

Tema dneva na Nova24TV je postregla z zanimivim gostom. Luka Svetina je gostil državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade Jelka Kacina. Kacin kot državni sekretar usklajuje logistični del akcije množičnega cepljenja proti covidu-19 v organizaciji Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter skrbi za ažurno izmenjavo informacij in podatkov v povezavi s cepljenjem. 


Čeprav je bil Jelko Kacih v ožji ekipi prejšnjega zunanjega ministra Mira Cerarja, torej pod komando Marjana Šarca, je tokrat udiral po njem in koaliciji kul, ter jim nalil čistega vina v zvezi z še enim “šarcizmom”, ki je priletel iz ust Marjana Šarca, ki je dejal, da se ljudje ne cepijo, ker ne zaupajo vladi. 

Marjanu se očitno tresejo tla pod nogami. Zaupanje LMŠ pada in dlje, kot je na oblasti vlada Janeza Janše, manj podpore ima Šarčeva stranka. Je zato taka panika?

P.M.

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.