Kaj je za poplave doniral Luka Dončić?

slika Luke Dončiča, I feel Slovenia

Vsaka pomoč Sloveniji je dobrodošla. Tako materialna, denarna, ali pa pomoč na terenu. Včasih le srčen objem in stisk roke. Ljudje ne smejo ostati sami!

Na prizadetih območjih trenutno hitijo s čiščenjem po katastrofalnih poplavah, ki so Slovenijo prizadele 3. avgusta. Tako je v eno od najbolj prizadetih občin Prevalje včeraj prispela zelo dobrodošla pomoč v obliki čistilnih strojev in drugih pripomočkov, to je tisto, kar sedaj, nujno potrebujejo.

Vse skupaj je donirala fundacija slovenskega zvezdnika Luke Dončića. Piše Žurnal24.

Gasilci Prevalje in Občina Prevalje se iskreno zahvaljujemo Luka Doncič – The Luka Doncic Foundation za donirano opremo. S tem bo sanacija posledic poplave veliko lažja,” so zapisali na občini Prevalje.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.