..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kaj pravi Klakočarjeva o sramoti, ki jo je naredila na včerajšnji proslavi?

zajem slike, twitter

Na današnji praznični dan odmeva včerajšnja sramotna poteza predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, ki pred častno četo izvedla pravi mali show.

Toliko jeze še ni doživela nobena poteza na proslavah, kot ravno ta. Klakočarjeva se je obnašala, kot hollywoodska zvezda z rdeče preproge in ne predsednica parlamenta.

 

Za levi portal 24ur je predsednica Državnega zbora povedala: “Nisem pričakovala takšnega toplega sprejema in moje obračanje h gostom je bilo spontano. Če sem s tem užalila koga, pa se mu iskreno opravičujem. S to gesto sem pozdravila ljudi, ki so me izvolili in me izbrali za svojo predstavnico in jih nisem želela prezreti ali jim obrniti hrbta,” je dejala Klakočarjeva. A pri tem je pozabila omeniti, da je obrnila hrbet častni četi Republike Slovenije, ker se ni držala protokola je v sramoto spravila celo državo. In očitno še danes ni doumela, da slava ni bila namenjena njej, ampak naši državi.

Kakšno pa je vaše mnenje?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
85%
5.1km/h
100%
11°C
12°
11°
11°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.