V Kozjem ustanovili nov odbor SDM!

SDM Kozje

V Kozjem je bil včeraj ustanovljen nov odbor Slovenske demokratske mladine Kozje. Za predsednika so izvolili Denisa Žučka.

V Kozjem ustanovljen odbor SDS

 Kozje je naselje v Občini Kozje z malo več kot 600 prebivalci, kar predstavlja petino prebivalstva te občine  občini Kozje. V občini se še kako zavedajo, da se prihodnost gradi na mladih. Prav zato se mladi te občine udejstvujejo v različne organizacije. Ena večjih političnih organizacij v občini je prav Slovenska demokratska stranka in njihov podmladek SDM.

Na ustanovitvi odbora so bili poleg članov in članic SDM Kozje prisotni tudi predsednik SDM Dominik Štrakl, podpredsednik Luka Simonič in predsednik Celjske regije SDM Jan Gajšek.

Dominik Štrakl je pohvalil zavzetost mladih v Kozjem in okolici. Dejal je, da bo podmladek stranke SDS star že 33 let in je pomembno vplival na odločitve o prihodnosti Slovenije. Prav mladi so bili tisti, ki so prvi predlagali plebiscit o samostojni državi Sloveniji.  Poudaril je tudi pomen mladih v politiki, ter spomnil, da je bila SDM tista, ki je v vladi Janeza Janše v parlament vložila zakon o stanovanjsko jamstveni shemi.

Za predsednika odbora SDM Kozje je bil izvoljen Denis Žučko, (na sliki spodaj), ki se je zahvalil za zaupanje in dejal, da je v občini veliko aktivnih, mladih članov, ki se želijo vključevati v politiko in podpirajo politiko Slovenske demokratske stranke. Poleg tega je poudaril tudi pomen vključevanja mladih na različnih področjih.

Za člane izvršilnega odbora SDM Kozje so bili izvoljeni: Aleš Kodrin, Eva Prešiček, Patricija Kovačič, Sebastijan Krajnčič, Miha Turk, Martin Gerzina, in Dezire Butkovič.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
34%
4.1km/h
0%
34°C
35°
32°
33°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA