Kaj pravi napoved jasnovidca Nostradamusa za leto 2019?

slika: citymagazine.si

Nostradamus, Francoski zdravnik, astrolog in jasnovidec, ki se je rodil 14. decembra 1503, je med drugim napovedal Hitlerjev vzpon in napad na newyorška dvojčka, pristanek na Luni, napoved atentata na Johna F. Kennedyja,  jedrsko bombo itd.

Francoski prerok je domneval, da bodo leta 2019 iz grobov vstali mrtvi, svet pa se bo soočal z velikimi spremembami. Zemljo naj bi pretresle številne naravne nesreče, več kot kadarkoli prej. Najbolj zastrašujoče napovedi so v njegovi knjigi Les Propheties, kjer opisuje prihod tretje svetovne vojne. Nostradamus je zapisal, kako se bo začela ‘velika vojna’. “Velika vojna se bo začela v Franciji, napadena bo cela Evropa. To bo dolga in zastrašujoča vojna … In končno bo mir, a v njem bodo uživali le redki.” Dodaja še: “Vojna se bo začela med dvema svetovnima silama in bo trajala 27 let. Trenutek velikega nasilja bo sovpadal s pojavom kometa na nebu. Jedrski terorizem in naravne katastrofe bodo uničile naš planet, Zemlji se bo približal velik planet.” Napovedal je tudi izbruh Vezuva, naravna nesreča pa naj bi ubila okoli 16 tisoč ljudi. Prav tako napoveduje naravne nesreče po ZDA. Pravi, da bo potres “prizadel predvsem zahodni predel”.

Med vsemi temi črnogledimi napovedmi pa se je našlo tudi nekaj lepih informacij o 2019. Svetovni voditelji bodo menda združili moči v boju proti podnebnim spremembam, znanstveniki pa naj bi odkrili zdravilo, s pomočjo katerega bomo dočakali 200 let …

Ali temu verjamete ali ne, pa prepuščamo vam.

vir: citymagazine.si

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.