Za Arsenoviča je Zlata lisica le ekonomsko tveganje?

slika: Škandal24

Če so pri Francu Kanglerju nastali t.i. “kanglerizmi”, z zanimivimi in smešnimi stavki ter prigodami, pa lahko rečemo, da gre pri Saši Arsenoviču za neumnosti.

Med nedavnim soočenjem županskih kandidatov je tema nanesla tudi na Mariborsko Pohorje in Zlato lisico. Kandidat za mariborskega župana Saša Arsenovič je ob tem dejal, da je vesel Pohorja in Zlate lisice, ampak ekonomsko gledano ta odvisnost od temperatur in snega je mogoče vprašljiva. Ob tem ga je Franc Kangler spomnil, da je Zlata Lisica več, kot to, je simbol Maribora in Slovenije, to podpirajo tudi najboljši svetovni smučarski asi.

kot so zapisali na FB strani “Ljubljančani imajo denar, Mariborčani imamo SRCE” Županski kandidat Saša Arsenovič, ki ga hoče očitno Mariboru na vsak način vsiliti Ljubljano preko stranke SMC in njene mariborske izpostave, na soočenjih nikakor ne pozabi na BELO barvo! Številna množica v dvorani,  kjer je potekalo soočenje, se je temu iz srca nasmejala, je že vedela, zakaj se smeje prav v trenutku, ko Arsenović omeni BELO! Je pri tem mislil Ljubljano?

Sicer pa naj bi Saša Arsenovič, ki je za v zameno za podpise svojih volivcev, ponujal golaž in kavico deloval tudi v nasprotju z zakonom, vsaj tako trdi Bojan Požar, kateri se je zaradi tega tudi obrnil na ustavno sodišče. Pri Požarjevih pritožbah gre predvsem za to, da se prepreči volilno korupcijo, zagotovi spoštovanje volilnih pravil in pravično tekmo za vse, pravi Bojan Požar.

Ali bo “mariborskemu Jankoviču” uspelo zmagati, pa bomo videli 18. novembra. Če seveda ne bo ustavno sodišče prej reklo NE!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.