Kaj se bo dogajalo na 7. shodu upokojencev. Poseben avtobus tudi iz Maribora!

Pavle Rupar, shod upokojencev

“Malo več, kot teden dni nas še loči do ponovnega snidenja na 7. protestnem shodu upokojenk in upokojencev, priprave so v glavnem končane, prijave shoda potrjene, scenarij končan,” je za naš portal e-maeibor.si potrdil predsednik društva 1. oktober, Pavel Rupar. In napovedal nov shod, ki bo 6. septembra na Trgu republike v Ljubljani.

Rupar sporoča, da se zase ne bori, ravno tako ne članI društva “Inštitut 1. oktober” , kot tudi ne ljudje prave ljudske iniciative “GLAS UPOKOJENCEV”! Politične kariere ne bo delal zase, v bistvu bi bil raje v mirnem pokoju.

“Srce ne dopušča, da ležim doma in poslušam tegobe ljudi, ki si zaslužite vračilo vplačanega denarja za pokojnine, spremljati neupravičene razlike med upokojenci, invalidi in kmeti, ni mi pa žal , da sem tak! Je pa od vas odvisno, kako naprej! Borim se za pravičnost, vaša podpora in udeležba mi dajeta moč in voljo boriti se zoper ljudi, ki vas ignorirajo, se vam posmehujejo.. Od tega shoda je odvisno ali gremo naprej in vztrajamo ali pa “zapremo trgovino,” je dejal Rupar.

Shod je napovedan 6. septembra 2023 ob 15. uri, protestnega pohoda po ulicah Ljubljane to pot NE BO! Tu bomo solidarni s poplavljenimi. Nima smisla, da se deremo po Ljubljani “Vlada dol”, zdaj naj pokažejo, koliko so v resnici zmožni, pohod k obnovi, pa ne bo prispeval nič. Ne bomo pa odstopili od naših zahtev, nikakor NE!

URADNI ZAČETEK SHODA BO OB 15.30. NA PORTALU E-MARIBOR.SI SE BO PRENOS ZAČEL ŽE OB 15. 00 URI!

Program bo zopet pester. Množica bo tudi tokrat zapela ZDRAVICO, Čebelice.. Govorci so skrbno izbrani, prebrali bdmo tudi pismi upokojencev iz poplavljenih območjih, ostali so brez vsega s pokojninami 350 in 470 eur, norčevanje Golobove vlade s povišanjem pokojnin, na katere upokojenci čakajo vse leto, ima še bolj tragične posledice. To pot bo glasbeni gost, nekdanji prvi pevec ansambla Štajerskih 7, dolga leta pa že samostojni pevec iz Maribora, Rudi Šantl.

Iz Maribora, bo tudi tokrat na shod odpeljal poseben avtobus. Ob 12.30 izpred Planeta Tuš v Mariboru. Avtobus bo ustavljal tudi pred Mercator centrom, Tabor, v Hočah na avtobusni postaji pri Lidlu, ter po želji tudi v Slovenski Bistrici pred centrom Hipermarket Spar. Rezervacije na 070 772 260.

Kot sporočajo iz društva 1. oktober. Če po tem shodu ne bo povabil na razgovor se bodo protesti zaostrili. “Ne bomo povzročali škode, ne! “Ne bomo se pa pustili ignoranci Musarjeve, Klakočar Zupančičeve, še najmanj pa Robertu Golobu in varuhinji nutrij!”  

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.