Peter Gregorčič: “Kučan postaja prozoren in zdravi svojo zagrenjenost!!”

Ura moči, zajem slike

Na televizijske ekrane se je, po počitnicah vrnila TV oddaja Ura moči, katero vodi novinar Bojan Požar. Tokrat je beseda tekla tudi o pomoči pri poplavah, kjer se je še posebej izkazala Slovenska demokratska stranka (SDS).

Slovenijo so avgusta prizadele velike poplave. Skoraj četrt Slovenije je bilo pod vodo in najbolj solidarno je teh dnevih reagirala stranka SDS, s Predsednikom Janezom Janšo

Prav v luči tega sta komentatorja v Milan Videtič in Peter Gregorčič oddaji ura moči Kučan je star in zagrenjen, njegovi novi obrazi so nesposobni, njegovo življenje pa se mu biološko izteka. Tako bi lahko rekli opisu Milana Kučana v oddaji Ura Moči na Planet TV. 

Gregorčič je spomnil, da, ko so Kučana v luči dneva združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom vprašali okrog neprisotnosti predsednice republike v Prekmurju, je ta spretno odgovoril, da je proslav preveč, da je konkretno preveč proslav ob dnevu državnosti. “Spet je šel na Janšo, in sicer, da on dela alternativne proslave. Vidi se, da ima Kučan izrazit problem. Star je, njegovi nastavljenci, novi obrazi pa so očitno preveč nesposobni,” je izpostavil in dodal, da je Kučan postavil ljudi, ki ne znajo slediti njegovim vizijam in politikam. “Tukaj se vidi, da je nesrečen”.

“Milan Kučan resnično postaja prozoren. Zdravi svojo zagrenjenost, ker se njegova politična vizija ni izšla, njegov vpliv se izgublja, v končni fazi biološko življenje se mu izteka, konec koncev,” je dejal Gregorčič.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.