Kaj se dogaja v Severni Koreji, je Kim Džong-un res na smrtni postelji. Na pomoč prišli kitajski zdravniki!

Domnevno 36 letni severnokorejski komunistični voditelj, oz. mu lahko kar mile volje rečemo diktator , je baje zelo hudo bolan. A ker je to zaprta država, odkoder ne uhajajo informacije, je to težko reči.

Skupina kitajskih zdravnikov v Severni Koreji

Pri najbolj znani tiskovni agenciji Reuters priznavajo, da doslej še niso uspeli ugotoviti, ali je kitajska odprava, v kateri so tudi zdravniki, povezana z njegovim zdravjem. Na čelu skupine, ki se je v Severno Korejo odpravila v četrtek, naj bi sicer bil eden vidnih članov kitajske komunistične partije.

Kim je ne samo predebel, je tudi zelo strasten kadilec, njegov stas pa tudi napoveduje, da se zna prej ali slej srečati s težavami srca in ožilja, kar je tudi sicer križ, ki ga po poročanju Reutersa skozi zgodovino nosi njegova družina. Nenazadnje je leta 2011 zaradi srčnega napada umrl tudi njegov oče Kim Džong-il. Sicer pa nekateri mediji v Hongkongu, na Japonskem in tudi Kitajskem danes poročajo, da naj bi Kim že umrl oziroma naj bi vsaj bil na smrtni postelji, upanja, da bi lahko okreval, pa ni. Tako naj bi bil po nekaterih poročilih po neuspeli operaciji v vegetativnem stanju. A uradne potrditve o njegovem dejanskem zdravstvenem stanju zaenkrat še ni. Oz. vprašanje, ali jo bomo sploh dobili.

Tako je če si doma v taki zaprti državi. To pač dela komuzem.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.