Kaj Snujeta Violeta Tomić in “levi” novinar Erik Valenčič?

tomič
SLIKA: demokracija

Zagovorniki, socializma so izkoristili poletne dneve, tudi za posedanje na kavicah. Večkrat tudi z novinarji, njihovega kova, ki že tako in tako blatijo vlado. Tudi Violeta Tomič očitno rada poseda na kavicah?

Violeta Tomič na kavi z levimi “neodvisnimi” novinarji

Topli poletni dnevi razkrijejo marsikatero kavico, ki bi sicer morda ostala neopažena – pred kratkim so na primer zalotili koordinatorja stranke Levica Luko Mesca, ki je posedal z Binetom Kordežem, ki je s privatizacijo skoraj uničil Merkur. Kordež je sicer tudi ustanovni član Foruma 21 Milana Kučana, krovne organizacije globoke države. Danes pa je urednik NTA Urban Purgar postregel s fotografijo poslanke stranke Levica, Violeto Tomič, ki je ob Ljubljanici kofetkala z novinarjem Erikom Valenčičem. Piše Demokracija.

In kdo je Erik Valenčič? Bil od 2003 poročevalec RTV Slovenija z Bližnjega vzhoda. Zaradi dokumentarca Koalicija sovraštva, predvajanega januarja 2014 na RTV Slovenija, je bil zoper njega sprožen sodni postopek zaradi suma izdaje tajnih podatkov, RTV pa ga je nato leta 2015 odslovila.

 

Le kaj sta se imela za pogovoriti Tomičeva in Valenčič? Pa ja da ne bo slednji kandidiral na volitvah za Levico?

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.