Neverjetno. Novinar javne RTV sporoča neumnosti Luki Dončiču!

novinarji boris vasev
foto: Youtube / Posnetek zaslona

Ko šport izgubi svoj pomen, ker ga nekateri prepotentni novinarji začenjajo primerjati s politiko, se mnogi sprašujemo ali je to res potrebno?

PREPOTENTNI NOVINARJI V ŠPORT VPLETAJO POLITIKO?

Res neverjetno je kaj lahko pade na pamet novinarju javne Radiotelevizije Slovenija, Boris Vasev. “Vsak ma svoje motive, ampak meni bi bila namesto tega poudarjanja časti zelo močna gesta, če bi Dončić zavrnil igranje za reprezentanco, dokler se Slovenija ne opraviči izbrisanim in jim ustrezno povrne škodo, tudi zaradi očeta. Vemo, kaj je Mohamed Ali naredil med vojno v Vietnamu.” To je komentar, ne boste verjeli novinarja javne Radiotelevizije Slovenija, tiste televizije, ki jo plačujemo MI!

Radikalni levičarski sodelavec spletnega portala MMC se je sicer obregnil tudi ob dvignjen palec predsednika vlade Janeza Janše, ki je tako citiral Dončićeve besede, da s ponosom igra za slovensko reprezentanco. “Podlo,” je čivknil Vasev. Očitno se je v glavah radikalnih levih “novinarčkov”, ki se še niso sprijaznili, da je Slovenija samostojna država, res nekaj premaknilo, a na žalost na slabše. In kdo od leve drhali bo naslednji, ki bo izkoristil uspehe slovenske košarkarske reprezentance na letošnjih olimpijskih igrah za politični aktivizem.


Neumnosti je včeraj počel tudi Delov levo-novinarski aktivist Uroš Esih, ki je Japonsko, Španijo in Argentino označil za reprezentance, ki prihajajo iz držav, kjer je bil nekoč na oblasti fašistični sistem. (TUKAJ) Kakšna sramota za novinarstvo”

Novinarji prejšnjega režima. Stopite že enkrat ven iz gozda. Druga svetovna vojna je že končana!

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
0.5km/h
37%
13°C
13°
12°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.