Kaj so ob porazu košarkarjev na twitterju zapisali naši politiki in ostali?

DONČIČ košaRKARJEM
slika, slovenska košarka (twitter)

Francoski košarkarji so Slovencem v polfinalu olimpijskih iger zadali prvi poraz (90:89), ki zelo boli, saj je do uspeha in boja za zlato zmanjkalo res malo.

PORAZ SLOVENSKIH KOŠARKARJEV NA OLIMPIJSKIH IGRAH

Francozi so vodili že za 10 točk, a Slovenci so se hitro približali, tekma se je tako odločala v zadnjih sekundah. Slovenija je imela napad za zmago, Francozi so Luko Dončića pokrili, Klemen Prepelič je prevzel odgovornost v svoje roke, šel je na polaganje, a kapetan galskih petelinov Nicholas Batum ga je blokiral. A na žalost so bili Slovenci neuspešni pri prostih metih, kjer so dosegli le 50% izkupiček.

“Dober boj do zadnje sekunde, reprezentanca Slovenije, tokrat ni bilo sreče, a hrabro naprej. Dosegli ste veliko in tudi medalja je še vedno na razpolago. Čestitke Franciji za zmago,” je zapisal predsednik vlade Janez Janša, ki je košarko spremljal tudi s svojima sinovoma Črtomirjem in Jakobom.

Za borbenost je fantom čestital tudi predsednik države Borut Pahor.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.