Kaj so ob porazu košarkarjev na twitterju zapisali naši politiki in ostali?

DONČIČ košaRKARJEM
slika, slovenska košarka (twitter)

Francoski košarkarji so Slovencem v polfinalu olimpijskih iger zadali prvi poraz (90:89), ki zelo boli, saj je do uspeha in boja za zlato zmanjkalo res malo.

PORAZ SLOVENSKIH KOŠARKARJEV NA OLIMPIJSKIH IGRAH

Francozi so vodili že za 10 točk, a Slovenci so se hitro približali, tekma se je tako odločala v zadnjih sekundah. Slovenija je imela napad za zmago, Francozi so Luko Dončića pokrili, Klemen Prepelič je prevzel odgovornost v svoje roke, šel je na polaganje, a kapetan galskih petelinov Nicholas Batum ga je blokiral. A na žalost so bili Slovenci neuspešni pri prostih metih, kjer so dosegli le 50% izkupiček.

“Dober boj do zadnje sekunde, reprezentanca Slovenije, tokrat ni bilo sreče, a hrabro naprej. Dosegli ste veliko in tudi medalja je še vedno na razpolago. Čestitke Franciji za zmago,” je zapisal predsednik vlade Janez Janša, ki je košarko spremljal tudi s svojima sinovoma Črtomirjem in Jakobom.

Za borbenost je fantom čestital tudi predsednik države Borut Pahor.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.