Kaj vas čaka v naslednjem letu? Preberite si horoskop za leto 2019.

slika: VegiLandija

Balzamika svetovanje je objavila horoskop za leto 2019. Kaj ves čaka, kakšno bo ljubezensko življenje, kateri mesec bo najboljši za vas. Povzeli smo nekatere zanimivosti:

OVEN V letu 2019 bo glavni poudarek na življenjskemu poslanstvu in karieri. Do zdaj ste se naučili živeti z nepredvidljivostjo Urana, vseeno pa boste z veseljem sprejeli njegov odhod iz vašega znamenja. Leto 2019 bo leto uspehov, saj se vam bo ponudila priložnost za samostojno pot. Saturn vam bo pomagal pri sprejemanju popolne odgovornosti za svoja dejanja. Tudi ljubezenske zgodbe bodo najverjetneje povezane s tujino, saj bodo potovanja v druge kraje zanetila posebno iskrico. Morda boste ugotovili, da se ne morete nenadzorovano spustiti v odnos s komerkoli, zlasti v domačem, poznanem okolju.
BIK Najpomembnejši premik za vas bo vstop planeta sprememb in revolucije v vaš znak. To se je že zgodilo v 2018, a 6. marca bo njegova prisotnost začela močneje vplivati, to pa bo trajalo naslednjih 7 let. V letu 2019 bo Mars močno vplival na Uran, zato boste čutili močne napetosti. Prve večje spremembe v ljubezni boste srečali petega maja, ko se bo Venera pridružila Uranu. Brez opozorila se boste lahko zaljubili, a težava bo, ker ne boste imeli nobene garancije, da bo odnos trajal in premagal vse ovire časa. Konec marca, natančneje 22., ko bo Mars v sekstilu z Uranom, se boste srečali z obljubo po nečem več. Marsov vpliv vam lahko prinese nova poznanstva, tudi platonska, saj se vse ne bo vrtelo le okrog strasti in spolnosti.
DVOJČKA Najboljša novica za dvojčke je Jupitrovo domovanje v vaši hiši zakona in partnerstva. Ta prehod bo povečal možnosti, da spoznate osebo, s katero bi lahko ustvarili dolgotrajen odnos ali pa se z njim v prihodnosti celo poročili. V letu 2019 vas čaka nekaj slabih in trapastih začetkov, a zahvaljujoč Neptunovemu vplivu, boste našli pravo pot. Vaš najboljši dan za ljubezen bo 22. januarja, ko bo Venerin vpliv izjemno pozitiven. Vaše želje in upanja bodo dobila novo obliko, zato bodite aktivni in si jih upajte uresničiti. Pojdite ven, obiščite družabne dogodke in delite svoje interese, saj boste na ta način našli potencialne partnerje. Fantastičen dan za romantiko vas ponovno čaka jeseni, natančneje 4. novembra.
RAK Največji izziv vam bo predstavljal Saturn, ki bo nadaljeval svoje potovanje skozi vašo hišo partnerstev in odkritih sovražnikov. Ker bo tu nastanjen tudi Pluton, lahko občutite nekaj globokih preobrazb in dejanj, ki pa bodo prinesli občutek očiščenja. Dobra novica pa je, da lahko vsi, ki se boste (ali ste že) zapletli s starejšo in bolj zrelo osebo, pričakujete več odgovornosti z njene strani, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. V letu 2019 bi lahko dejansko začutili stabilnost in varnost s strani te osebe oziroma okolice na splošno. Zaradi dveh sončnih mrkov (6. januarja in 26. decembra) bodo odnosi pogosto igrali pomembno vlogo. Ponudila se vam bo priložnost, da jih prevetrite.
LEV Leto 2019 prinaša novosti in inovativne ideje na področje posla in ugleda. Ko bo Uran samozavestno vstopil v vaše področje statusa, bo prinesel nešteto vznemirljivih priložnosti. Mrki čez leto pa vam bodo končno omogočili, da se premaknete naprej in zadihate. V 2019 bodite pripravljeni zavihati rokave, da razbijete vsakodnevno rutino, ki vam preprečuje rast. S svojo energijo boste težje razpolagali, a jo na trenutke tudi nerazumno porabljali. Kakršnekoli druge moteče ali težke odnose potisnite na stran, saj ne boste mogli žonglirati tako z odnosi kot z delom. To vam bo prineslo le dodaten stres in pomanjkanje energije.
DEVICA Saturn se bo pridružil Plutonu in okrepil vaše opolnomočenje, ki se subtilno pojavlja na ljubezenskem področju. Saturn bo nenavadne in hitre romance preoblikoval v nekaj pomembnega in zavezujočega. Prav tako pa vas bo zresnil, zato bo manj časa za zabavo. Jupiter bo pozitivno vplival tudi na vaše domače okolje, saj bo ponudil priložnosti za širitev in izboljšave. Na partnerskem področju boste zaznali več duhovnih vplivov, zaradi katerih bodo odnosi dobili drugačno podobo.Zaradi Saturnovega vpliva boste morali biti resni pri vsem, kar boste počeli. Leto 2019 ne bo v znamenju lahkotnosti in brezskrbnosti, zato boste njegov vpliv dojemali kot takšnega, ki kvari zabavo
TEHTNICA Pripravite se, saj vas čaka mirnejše obdobje. Nič več vzponov in padcev ali občutka, da ste na vlakcu smrti, kar se tiče medsebojnih odnosov. V bistvu je za vami sedem let skomin, ko so se vam priložnosti za resen odnos vztrajno izmikale. Pred vami je obdobje, ko boste lahko dvignili noge in se sprostili, saj vam ne bo treba več hiteti ali se za nečim gnati – zlasti glede ljubezni in romantike.
Leto boste začeli z vplivom Marsa na vaše ljubezensko življenje. A ne skrbite, saj vam tokrat ne bo metal polen pod noge. Posebej pozorni pa bodite 12. februarja, ko se bo Uran vrnil (da, vrnil se bo). Vse do 6. marca vam bodo planetarne energije manj naklonjene, a ne bodo pustile večjih posledic. Od začetka novega leta pa do 14. februarja bo Mars v vaši hiši odprtih sovražnikov, zato lahko začutite nekaj več stresa kot običajno, a bo dogajanje vseeno zanimivo. Do valentinovega 2019 bo razburljivo tudi v odnosu, saj vas bo ljubljena oseba živcirala zgolj iz zabave.
ŠKORPIJON Ker bo Uran v vaši hiši zakona in partnerstva, se pripravite, da bo ljubezensko življenje dobilo nov zagon. Vse, kar ste zadnjih 7 let pogrešali, se bo zdaj začelo uresničevati. Nekaj premikov ste lahko občutili že lani, a ko bo 6. marca Uran vstopil v znamenje bika, bo šlo zares. Urana in njegovo električno energijo bo nekoliko umiril zemeljski bik. In kaj lahko pričakujete z Uranom v biku na počasnem vlakcu smrti?Lunin mrk 21. januarja se bo močno osredotočil na vašo vlogo in status v življenju, vplive pa boste čutili še naslednje 3 mesece. Vaše poslovno področje se bo prevetrilo, morda boste dobili povišico, če pa ste samozaposleni, pa se boste najbrž povezali z (donosno) novo stranko.
STRELEC Strelci, vi boste zagotovo najsrečnejši od vseh astroloških znamenj. Jupiter bo v vašem znamenju, zato boste vse do 3. decembra čutili njegove pozitivne vplive in blagoslove. Vsakdo se lahko razveseli prihoda Jupitra, vi pa še najbolj. Pozorni pa bodite na Mars, saj lahko povzroči nekaj nemira, stresa in nenadnih izbruhov jeze v poslovnem okolju. Tudi v sebi boste čutili divjanje energije in hormonov, zato bodite zelo preudarni pri izbiri besed in dejanj. K sreči mrki v letu 2019 ne bodo pretirano vplivali na vas, zato ne boste čutili pomanjkanja. Lahko pričakujete zelo ugodne dni za vas, zato pričakujte nekaj pozitivnih razpletov 6. januarja, 16. junija in 21. septembra.
KOZOROG Kozorogi, zagotovo ste se že navadili Saturna v vašem znamenju. In kako se vaš novi, zreli jaz spopada z oblastjo oziroma močjo, ki jo imate nad drugimi? Tako vi kot vodnarji boste resnično uživali v njegovem vplivu, ki vas bo opolnomočil. Saturn vam bo v 2019 prinesel same dobrote: boljši status, občutek varnosti, preudarnost in zasluženo dobro karmo. Na neki način bo upočasnil dogajanje, zato boste lahko resnično uživali v življenju. Saturn bo resnični blagoslov, čeprav boste imeli nekaj melanholičnih trenutkov. V letu 2019 vas bo spremljal občutek transformacije – kot nekakšen prehod v boljše obdobje.
VODNAR Leto 2019 bo v primerjavi s preteklimi leti precej bolj mirno. Že drugo leto zapored bo Saturn na vas vplival zelo pozitivno, saj bo prinesel več samozavesti, zadovoljstva in veselja. Omogočil vam bo tudi vpogled v to, kaj se vam obeta v letu 2020, ko bo vstopil v vaše znamenje. Pred vami je obdobje, v katerem boste lahko zgradili trdne temelje in se resnično zazrli vase. Lunin mrk, 21. januarja, bo odprl vrata ljubezni, da vstopi v vaše življenje, če ste samski. Ta vpliv bo kasneje, 18. maja, čutiti tudi v domačem okolju, ko bo Venera v konjunkciji z Uranom. Nekateri se boste odločili za nenaden premik z ljubljeno osebo, drugi pa boste poglobili odnose s prijatelji, ki bodo v vašem domu našli prostor za druženje.
RIBI Leto 2019 bo zelo razburljivo in v znamenju novosti, še posebej pa v vašem domačem okolišu. Odkrivali boste nove priložnosti na področju učenja in komunikacije. Lokalna scena bo dobila velik zagon, saj bo Uran vstopil v vaše ožje domače okolje. Prav tako lahko pričakujete nekaj izvrstnih priložnosti na področju kariere, saj bo na Neptuna v vašem znamenju vplival srečni Jupiter. Najbolj čaroben čas lahko pričakujete, ko bo Jupiter v kvadratu z Neptunom 6. januarja, 16. junija in 16. septembra. Največ koristi lahko pričakujete glasbeniki, mistiki, zdravitelji, umetniki, pesniki, fotografi in filmski ustvarjalci, saj boste lahko uresničili svoje sanje. Ker vas tudi mrki v 2019 ne bodo preveč vznemirili, lahko pričakujete dokaj mirno leto. Če bo Neptunov vpliv prevelik in začel megliti zadeve, vam bo Saturn pomagal stopiti nazaj na trdna tla. Saturn vam bo z Neptunom 31. januarja, 18. junija in 8. novembra pomagal razrešiti vse nejasnosti in nesporazume. To bo odličen čas, da vse svoje umetniške projekte, ki so zašli iz začrtane smeri, ponovno strukturirate in organizirate.

Če v horoskop verjamete ali ne, vsekakor nas letu 2019 čaka nekaj burnih in nekaj mirnih mesecev. Predvsem pa vsem skupaj želimo veliko zdravja. Uredništvo e-Maribor!

vir: Balzamika

M.G.

.

VREME

Maribor
oblačno
79%
3.1km/h
100%
9°C
11°
8°
8°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.