Neverjetno! Stara tribuna mariborskega stadiona še vedno brez gradbenega dovoljenja.

Mestna občina Maribor še ni prejela gradbenega dovoljenja za prenovo zahodne tribune Ljudskega vrta. »Gradbeno dovoljenje bo izdano, ko bo plačan komunalni prispevek. Odločba o odmeri komunalnega prispevka je bila prejeta v četrtek, 6. decembra 2018 – plačilo se skladno s poslovanjem MOM lahko izvede najprej v roku 15 dni od prejema odločbe. Javni razpis za prenovo zahodne tribune še uradno ni zaključen, je odgovor MOM na vprašanje kdaj bo izbran izvajalec del, kdaj je predviden podpis pogodbe z izvajalcem in začetek del in pa kdaj je predvideno, da bo stara tribuna v celoti prenovljena, so zapisali na portalu Maribor.info.

Ravno danes NK Maribor praznuje 58 rojstni dan in gradbeno dovoljenje za obnovo zahodne (stare) tribune mariborskega stadiona bi bilo pravo darilo. V najuspešnejšem nogometnem kolektivu v Sloveniji se obnove stadiona veselijo predvsem iz vidika, da bodo lahko brez improvizacije organizirali tekme najvišjega nivoja. Tribuni sever in jug sta bili zgrajeni pred desetimi leti, a je takrat zmanjkalo denarja, zato so prostori ostali prazni. Zdaj v njih urejanjo trgovine, prostore nogometne šole Nogometnega kluba Maribor, novinarsko središče in prostore za upravljanje stadiona.

Upajmo, da se bo obnova začela kmalu in da odhajajoči župan ne bo imel več izgovorov.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.