Kaj vse naj bi počela Uranjek in Smodej? Objavljamo pričevanja nekaterih deklet!

slika tweeter

Res neverjetno kaj se je dogajalo za štirimi stenami Fotopuba in v stanovanju Romana Uranjeka? Zgodbo je na družbenem omrežju facebook zapisala tudi Ana Jud. Pričevanja so zapisali na družbenem omrežju instagram tudi mnogi drugi.

Tokrat se nad Fotopubom, Dušanom Josipom Smodejem in umrlim  Romanom Uranjekom zbirajo črni oblaki tudi iz njune leve politične srenje. Očitno je bila povezanost moških in deklet z levice z omenjeno dvojico zares nenavadna. O tem je spregovorila Tudi Ana Jud.

“Kdor balina, kdaj tudi zadane. Vse je res. Sicer ne morete trditi, da je tja hodila cela Levica, ker kot je rekel frend, tudi v RKC niso vsi duhovniki pedofili, ampak jaz tem puncam, ki pričajo povsem verjamem. Tudi vem zakaj. Roman je Smodeja oboževal, oba sta bila obsedena z nasilnim seksom, noben ni bil imun na alkohol in druge substance. Najrajši bi ga poklicala in mu rekla, ti prase pokvarjeno. Potem se pa spomnim, da je itak mrtev. Ampak ni snemal samo Smodej. Tudi Roman je rad snemal. Kdor bo pregledal njegov telefon in računalnik, bo zagotovo našel marsikaj.

Pod to objavo se je znašlo veliko komentarjev, med njimi tudi propadli, od volivcev pozabljeni politik, Aleš Gulič, ki zagovarja (svojo) Levico. Tudi njemu je Ana Jud odgovorila jasno in glasno: “Aleš, enkrat lani me je Roman povabil k sebi na Tavčarjevo direkt z besedami, da bi rad, da me Smodej fuka, on bo pa gledal. Rekla sem ne, hvala. Mularija me ne zanima. Številne punce so rekle ja. Vedela sem, kaj počneta, nisem pa vedela, da jih na silo omamljata in zlorabljata. Povedala sem, amen. Ne govorim več.””

Tu je še nekaj zapisov o Dušanu Smodeju, ki jih najdemo na spletu:


 

VREME

Maribor
oblačno
63%
1km/h
89%
24°C
26°
21°
22°
Sat
18°
Sun
16°
Mon
18°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.