Kako direktor Pošte Slovenija plačuje svojo naklonjenost Robertu Golobu?

Še ena Golobova sramota, oziroma plačevanje uslug Golobu za lojalnost, tokrat prihaja iz pošte ravno v času, ko uslužbenci stavkajo.

Zaposleni protestirajo zaradi mizernih plač, zaradi zapiranja poštnih poslovalnic in zaradi razprodaje poštnega premoženja, slabih odnosov v podjetju in še vrsto drugih svari. Govori se, da bi se na pošti prav tako radi znebili “janšistov”? A direktor, plačuje oziroma kupuje naklonjenost predsednika vlade Goloba. Piše portal Požareport.

Pošta Slovenije namreč izdatno financira Odbojkarski klub Gorica. Ki ga j do volitev vodil Golob. Za svojo zamenjavo, pa je nastavil  dolgoletnega tesnega sodelavca iz Gen-I Dejana Paravana, ki kmalu po Golobovi volilni zmagi postane še predsednik uprave Gen Energije. No in ta “obubožana” Pošta Slovenije, s sedežem v Mariboru, je samo v letošnjem letu je Pošta Slovenije, potem ko se je Golobova vlada znebila Tomaža Kokota, ker je delal preveč pošteno, namenila odbojkarjem iz Nove Gorice, kar 30.000 evrov. (vir: ERAR).

Nič ni narobe, če pošta vlaga v šport in podpira odbojkarje, a zanimivo pri tem je to, da ima pošta sedež v Mariboru, kjer pa v šport in razvoj mladih športnikov ne vlaga nič, oziroma skoraj nič. Očitno so še ljudje, ki še vedno lahkoverno plešejo ob Golobovih neumnostih.  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
10°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.