Take novice v oddaji Arena, se nebi sramovali niti v Severni Koreji. (video)

slika: fotomontaža

Najnovejša novica včerajšnjega dne na depolitizirani RTV je bila, da bo vlada Roberta Goloba našla potrebne milijone za zgubaško nacionalno RTV.

Gledalci, ki so gledali včerajšnjo oddajo Arena pogled naprej, so imeli občutek, kot da smo le preselili v leto 1945, ko je vse dišalo po zmagi in je veliki vodja, diktator Tito najboljši in najbolj pameten človek na svetu. Seveda se take oddaje, nebi branili niti v Severni Koreji, zaprti komunistični državi.

Po mnenju levičarskega spolitiziranega vodstva, so se ljudje pred enim letom na referendumi kpodprli spremembe v našem največjem medijskem in kulturnem zavodu. “Ljudska volja pa je bila zaradi pravnih akrobacij prejšnjega vodstva uveljavljena šele pol leta po referendumu, v tem času pa je bila zavodu povzročena še dodatna škoda,” zatrjujejo na RTV.


No voditelja Arene Elen Batista Štader in Saša Krajnc, sta, kot je to veljalo za komunistične države, svoje voditeljske sposobnosti vzela resno, kot znana voditeljica korejske nacionalne televizije Ri Chun-Hee in močno popljuvala nekdanje vodstvo RTV, po drugi strani pa sta na vso moč hvalila predsednika vlade Roberta Goloba, kot nekakšnega odrešenika RTV, ki bo rešil vse probleme.

Zagotovo je bil na ta prispevek ponosen tudi predsednik vlade Robert Golob in milijončki gredo za poplačilo stroškov spolitizirane RTV, ki ima vsaj 1000 ljudi preveč zaposlenih.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.