Kako je Emil Rojc nastavil ogledalo stranki SD?

Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc,
Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc, Slika: Nova24TV

Medtem, ko se stranka SD skupaj s Tanjo Fajon trudi kako očrniti vlado Janeza Janše in njene ministre, pa pravo sliko razkriva bivši član Tanjine stranke, Emil Rojc.

Emil Rojc, nalil čistega vina stranki SD

Župan občine Ilirska Bistrica, Emil Rojc je že dolgo časa trn v peti Tanji Fajon, saj se ne strinja z njenim delom na mestu predsednice stranke in njenim vodenjem stranke. Odnosi med stranko SD in Emilom Rojcem so bili napeti že mnogo prej. Ena od točk razhajanj je bilo vedno vprašanje nezakonitih migracij, pri čemer je Rojc zagovornik zaprtih meja. Kot je povedal Emilov sin Borut, ki je tudi vodil občinski odbor SD, ki ga sedaj v bistvu ni več, je bilo v ozadju očetove izključitve njegovo uspešno sodelovanje z vlado Janeza Janše. Poleg tega je konec novembra na Facebooku zapisal, da se je v vseh treh mandatih njegovega očeta v občini vlagalo na desetine milijonov evrov.

Sicer pa je bivši vidni član stranke SD v današnjem zapisu na twitterju nalil čistega vina članom stranke. Tako je zapisal:  Spoštovani bivši kolegi iz SD, glede na to tako kako malo je vaš nekdanji minister Pikalo naredil za šolstvo in kako veliko je stranka SD naredila, da šolstvo v času epidemije težje deluje, vam je sedanja ministrica lahko samo vzor, ne pa razlog za interpelacijo. Emil Rojc, župan

Tanja Fajon in Jernej Pikalo, kaj dobro spita?

vir: Twitter, portal OS

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.