Kako je lahko Bratuškova prišla do vode na vikendu, če za to ni pridobila dovoljenja?

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Malo po svoje, malo po vezah. Tako se je Alenka Bratušek lotila vodovoda v svojem vikendu, čeprav zanj ni dobila nobenega dovoljenja. Razkriva portal Trma.

 

Infrastrukturna ministrica, neizvoljena Alenka Bratušek, ki je v okraju Kranj 2 na zadnjih parlamentarnih volitvah dobila le pičlih 5,58 % glasov, a dobila službico ministrice se je očitno preko vez dokopala do vode v svojem vikendu, mimo vseh soglasij?

 

Za priključitev na vodovod Kranj je treba najprej občini plačati komunalni prispevek, ki pa naj ga Bratuškova nebi plačala? V svoji /skupni vlogi namreč vodovoda sploh ni opredelila kot potrebnega priključka. Če torej še ni plačala del Komunali (po mesecu od izvedbe….), je nesporno neplačilo tega prispevka, kar so za portal Trma, potrdili tudi na občini Kranj.

Ministrica RS za infrastrukturo Alenka Bratušek torej ni plačala komunalnega prispevka MO Kranj za vodovodni priključek na svoji parceli 183/2 ko rupa, kjer je leta 2022 začela postopek za legalizacijo lesenega objekta na kmetijskem zemljišču in dobila ustrezna dovoljenja za objekt daljšega obstoja. Na kmetijskem zemljišču ima tudi priključka za vodo in elektriko – vsaj za priključek za vodo naj do danes nebi odštela niti centa!

 

Prav zanimivo je da je očitno ministrici dovoljeno prav vse. Med drugim tudi legalizacija do tedaj nelegalnega objekta ministrice Alenke Bratušek, kar pa v ničemer ne pomeni dovoljenja za napeljavo vode in elektrike kar je ministrica storila. 

Ministrica Golobove vlade je torej po podatkih portala Trma, ravnala nezakonito in naj Komunali Kranj do danes nebi plačala niti računa za opravljena dela, račun pa naj bi že zapadel. In zanimivo. Tudi Komunala Kranj noče račun predočiti javnosti.

 

Ministrica ti to nebi smela biti, s svojo propadajočo stranko sicer še vedno pleše. A zagotovo ne za dolgo.

 

slike, vir: portal Trma

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.