Društvo 1. oktober v septembru pripravlja piknik vseh slovenskih upokojencev!

Pavle Rupar, shod upokojencev

Društvo 1. oktober, ki za jesen napoveduje nove proteste upokojencev, bo po besedah Pavla Ruparja organiziralo v jeseni piknik za vse slovenske upokojence.

“Piknik ljudske iniciative “glas upokojencev” za čisto vse upokojence bo 2. septembra, kraj zaenkrat ostaja skrivnost, da nam vlada, Osmo-marčevke, Jenulli in drugi zlobneži ne bodo nagajali,” je zapisal Rupar.

Na pikniku bodo peli, po besedah Ruparja zelo znani glasbeniki, ki so bili z nami na protestih, prostora bo za okoli 5000 ljudi, organizatorji pravijo, da bodo srečni predvsem tistih, ki imajo pokojnine pod 400€, (z izpisom in osebno izkaznico), vesli bomdo vseh, katei so osamljeni ali pa jim letos še ni nihče voščil za rojstni dan, jih poklical ali obiskal. Take bodo počastili tudi z darilom, slovensko kranjsko klobaso, kruhom in pivom! Da bo za njih vsaj en dan v letu lep, da bodo v veseli družbi.

Neposredno dogajanje s piknika bomo prenašali tudi na portalu e-maribor.si

Vse, ki imate srce in možnost prosim, poiščite te ljudi in jim omogočite prevoz, prodsim prispevajte in darujte v društvo “inštitut 1.oktober”, kolikor lahko, da razveselimo te ljudi! Prireditev bo vrhunska, vabimo naše upokojence, člane ZDUS, klube Seniorjev svobode, SDS, NSI, SD, vse. Za nas ni razlik!! Ni levih, ni desnih. Cene bodo zelo spodobne, želimo združiti, biti prijatelji, biti Slovenci! Podarimo svojo voljo, veselje, dobroto.. samo prijazni in enotni bomo uspeli.

Več o tem… kmalu tudi na portalu e-maribor.si

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.