Kako je Romana Tomc razkrinkala Socialne demokrate? (video)

Tanja Fajon
Slika: twitter
Poglejte

Ob zadnjem razkritju, da je bil asistent Tanje Fajon udeležen pri izvozu blatenja RS v  Bruselj, je treba absolutno reagirati. Gre za škandal, ki ga ne bo mogoče zamolčati.


Afera “asistant” odmeva

Levi mediji se ob zadnji aferi Socialnih demokratov še niso zganili. Seveda ne, saj je predsednica Socialnih demokratov “njihova”. Prodekan Evropske akademije znanosti in umetnosti dr. Boštjan M. Turk vidi tu analogijo z Zoranom Thalerjem, ki je z dejanjem, s katerim se je skušal finančno okoristiti, škodil tudi ugledu Republike Slovenije – a je bila ta škoda kolateralna in na na nek način pasivna, medtem ko gre pri Tanji Fajon za aktivno povzročanje škode Sloveniji in njenemu ugledu na osnovi popolnoma tendencioznih in izmišljenih neresnic – kor bi dejal Jančar v svojem žargonu imenoval drajna in blodnja. Izvoz tega z namenom politične destabilizacije razmer v državi, pa je najbolj sramotna stvar, ki jo je tranzicijska politika v zadnjem času  bila zmožna pokazati  – njena domišljija je v tej smeri zelo močno razvita. “Neposredna posledica tega mora torej biti odstop Tanje Fajon in opravičilo Republiki Sloveniji in njenim organom. Kakršno koli vztrajanje Fajonove na tem mestu bo izjemno škodljivo tudi za njeno volilno bazo, ki nekaj takega ne bo mogla sprejeti. To je dejanje brez precedensa in korak onkraj nečesa, česar v Sloveniji še nismo doživeli,” je še ocenil Turk za Novo24TV.

V oddaji Kdo vam laže je Boris Tomašič razložil, kako je Romana Tomc razkrinkala spletke Tanje Fajon:

Že ko je komisija pod vodstvom Sophie in ‘t Velt poslana v Slovenijo, je bilo jasno, da je bilo v resnici vse zrežirano pod taktirko naše leve opozicije, ki se je že ves čas trudi oblatiti svojo državo, tudi na evropskih tleh. Pri tem je bila Fajonova še posebej dejavna. Ob tem ji je bilo povsem vseeno, kako bo njeno ravnanje izpadlo v očeh tujih politikov, ki jim ne bi blatenje lastne domovine padlo na pamet niti v sanjah.

P.M.

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
78%
1km/h
55%
21°C
21°
20°
19°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.