Prodajajo se kot borcit za delavski razred in nasprotnike kapitalizma ter nakladajo o bratstvu in enotnosti, sami pa brez sramu uživajo sadove gnilega kapitalizma. Piše portal Alright.si.

Bogate znamke, zaščitni znak socialistov!

Z Rolex urami se bohotijo po svetu številni komunisti. Ta znamka je očitno njihov zaščitni znak. To so tipični komunisti oz. socialisti, ki govorijo o enakosti, delavstvu in boju proti kapitalizmu, sami živijo življenje kapitalističnih mogotcev.

Pri nas ni seveda nič drugače. Z Rolexom se ponaša marsikdo. Med drugim tudi Alenka Bratušek (SAB), Marko Bandelli (SAB), Jani Prednik (SD), nekdanji minister Jernej Pikalo (SD) in še kdo?

Medtem, ko so levo opozicijo polna usta besed o varčnosti, skrbi za socialo, trike bogatenja komunistov iz socializma prenaša naprej mlajša generacija revolucionarjev kot je Violeta Tomić, ki naj bi pred leti na ulicah kot “spontana” vstajnica kričala parolo “Poslance na minimalce!”, ob prvih naslednjih volitvah pa je kandidirala prav za poslanko in bila tudi izvoljena. Od takrat naprej, svoje parole ni več ponovila kaj šele izpolnila.

K temu lahko dodamo še sindikalista Andreja Zorka, samooklicani borca za pravice delavcev. Na eni izmed tiskovnih konferenc naj bi govoril proti ameriškim gospodarstvom in ameriško gospodarsko zbornico (AmCham). Nič takega bi rekli, če nebi imel oblečen pulover prestižne ameriške korporacijske znamke Tommy Hilfiger. To prestižno znamko nosi tudi gospod, ki je kristjane “zmerjal” z umazanimi živalmi, Jernej Štromajer (SD).

In ravno ti, ki so jih polna usta pravičnosti, poštenja in skrbi za revne, vas najbolj prosijo za denar:

Sicer pa se ti “kaviar” socialisti tudi na partizansko srečanje pripeljejo v luksuzu, tako kot njihovi predhodniki, Tito, Kardelj, Ivan Maček Matija, Miha Marinko in še kdo. Pri levičarjih se torej ni premenilo nič, navade ostajajo iste.

vir: Alright.si

PM