Kako lahko ona uči vaše otroke? Poglejte si izjavo mariborske učiteljice!

ŠOLE
Učiteljica Špela Šeško iz osnovne Šole Franc Rozman Stane

V Slovenskih šolah imamo zares zanimiv kader. Medtem, ko so nekateri učitelji so izobraženi po socialistično, pa drugi klatijo neumnosti glede koronavirusa.

Neverjetno, sprevrženo, zaničljivo, predvsem pa daleč od normalnosti. Tako bi lahko dejali za učiteljico, neuradno naj bi šlo za Špelo Šeško, iz osnovne šole Franc Rozman Stane. Neverjetno kaj je predlagala učiteljica staršem. Predlagala je namreč, da je boljše, če otrok kakšno leto izgubi, oziroma izostane od pouka, kot pa da bi ga spustili v to režimsko, fašistično šolo, kjer ga obsevajo, je dejala učiteljica mariborske osnovne šole. Dodala je še, da bodo otroke kmalu prisilni inicirali s strupenim zvarkom.

Ob tem se sprašujemo, ali ta učiteljica sploh še lahko uči naše učence in kako jih uči? Zato smo se z vprašanji obrnili tudi na ravnateljico te osnovne šole Katja Pregl. Njene odgovore še čakamo. Zagotovo pa gre za   zavržno dejanje te učiteljice.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.