Podravska regija v rumeni fazi, v Primorju skoraj že črni! Preverite podatke!

koronavirus, okuženost
koronavirus Slovenija

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Slovenija je ponovno v primežu koronavirusa. V slovenski nekaterih regijah pa so razmere praktično že kritične. Najslabše je v primorski regiji.

Kot kažejo podatki covid sledilnika, je trenutno situacija najslabša v primorsko-notranjski regiji, ki je na meji med rdečim in črnim območjem. Sledita obalno-kraška in goriška, ki sta v rdečem območju. Osrednjeslovenska, podravska, savinjska, gorenjska in zasavska regija so v oranžnem območju. Jugovzhodna regija je na meji med oranžno in rdečo, a se krivulja v zadnjih dneh zelo strmo vzpenja. Epidemiološko stanje je trenutno najmanj slabo v pomurski, posavski in koroški regiji, ki so v rumenem območju. (vir: Covid19 sledilnik)


Tako pa izgleda zemljevid Slovenije po občinah, (kliknite na vašo občino):

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZjb3ZpZC0xOS5zbGVkaWxuaWsub3JnJTJGZW1iZWQuaHRtbCUyMyUyRnNsJTJGY2hhcnQlMkZNYXAlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjgyMCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
delno oblačno
56%
2.1km/h
40%
27°C
29°
26°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.