Kako lepo je biti Faila Pašić. Leta 2018 od države pokasirala kar 241.172,18 evra?

Faila pašič
slika; gibanje Svoboda

Faila Pašič, na Jesenicah vzgojena in kasneje preseljena v Ljubljano, kjer je očitno zanjo boljše okolje in življenje, ne živi tako slabo. Imela naj bi veliko socialno stanovanje, prevažala pa naj bi se v dragem audiju Q5!

slioka, bralec portala Nova24TV

Da se omenjeni Faili dobro godi, vedo povedati tudi številke. Z bratom sta namreč leta 2018, pokasirala reci in piši kar 241.172,18 evra, preko humanitarnega društva Up, šlo naj bi za denarna sredstva Sklada za azil, migracije in vključevanja ter sredstva proračuna RS. Denar naj bi bil namenjen izvedbi projekta Pomoči pri nastanitvi in oskrbi prosilcev za mednarodno zaščito, za migrante je bila očitno dovolj usposobljena tudi Faila. Piše Reporter.

Veliko denarja njenemu človekoljubnemu društvu namenja tudi Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije – Soča, kar 13.351,35 evra ter tudi občina Jesenice, katera je do sedaj prispevala 11.661,04 evra in tako dalje. Razkriva ERAR.

Povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si, pravi lep slovenski pregovor. Očitno si je Faila našla tudi dobro družbo, katero je treba čimbolj izkoristit. Še posebej med Palestinci in Afganistanci.

Na koncu pa je očitno vse lepo in prav, ko Faila pristane pri Gibanju svoboda. Ko na svoji strani obelodanijo članek o verski nestrpnosti in se na sliki poleg Marte Kos in Urške Klakočar Zupančič, pokaže (nekdanji?) partner Faile Pašić, osumljenec posilstva Mustafa Alnajjar. Faila pa mu pošilja srčke.

Kako lepo je danes biti Faila Pašič?

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
2.1km/h
75%
17°C
19°
16°
16°
Mon
10°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
12°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA