Živahno na stojnicah v Podravju, kjer se zbirajo podpisi za referendume

Stojnica za zbiranje podpisov v Mariboru

Na stojnicah v Podravju je živahno vzdušje. Prostovoljci namreč zbirajo podpise za tri referendume. Zbrati morajo najmanj 40.000 podpisov.

Na stojnicah pred upravnimi enotami v Pesnici, Slovenski Bistrici in na Trgu svobode v Mariboru je živahno vzdušje. Tam se namreč potekajo podpisi za tri referendume. Referendum o zakonu, ki nepremišljeno povečuje število ministrstev iz 17 na 20 in zagotavlja neizvoljenim politikom funkcije, referendum o zakonu, ki RTV podreja vladajoči politiki in referendum o zakonu, ki ukinja izvajanje dolgotrajne oskrbe.

Podpise na stojnicah lahko oddajo občani v času uradnih ur upravne enote! Referendumske obrazce lahko podpišejo tudi na krajevnih uradih v Dupleku in Hočah.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.