Kako naj bi Erjavec izsiljeval Počivalška?

slika: twitter

Komedija zmešnjav, oziroma vrnitev Karla Erjavca, ni rodila pričakovanj o odhodu z vlade, pa čeprav naj bi bila za to včeraj pripravljena celo oddaja Tarča.

Erjavec naj bi izsiljeval Počivalška?

Ponižani Karel Erjavec naj bi se včeraj raje skril in ognil televizijskim kameram, ker mu ni uspelo na lastnemu parketu. Poslanci DESUS-a, kot smo pisali že včeraj, nočejo iz vlade Janeza Janše in so v primeru, da se Erjavec odloči drugače, pripravljeni tudi zapustiti poslansko skupino. No vsaj štirje, nekdanji župan občine Selnica ob Dravi Jurij Lep, namreč Erjavca podpira. Ta odločitev pa je za Erjavca pomenila popolni preobrat. Svojim poslancem je moral obljubiti, da DESUS (za zdaj) ostaja v koaliciji.

[color-box color=”blue”] Se je pa začelo šušmarjenje z SMC-jem in Zdravkom Počivalškom. kot piše portal Požareport, naj bi Erjavec na zadnjem pogovoru z Zdravkom Počivalškom slednjemu posredno zagrozil, ko mu je dal vedeti, da če podpre koalicijo KUL in njega, Karla V. Erjavca, za mandatarja, je lahko poročilo računskega sodišča o aferi maske zanj, za Počivalška seveda, bistveno milejše, kot bo sicer. In ravno zato naj bi, iz leve strani sproducirana afera maske, zdaj ko se za prestop v KUL lobira Počivalška, iz levih medijev povsem izginila.[/color-box]

Kot je zapisala nekdanja predsednica stranke DESUS Aleksandra Pivec: “Erjavca vsebina ne zanima, zanima ga oblast!”

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.