Kako naj bi se ministrica Stojmenova-Duh sredi Maribora nastavljala Robertu Golobu?

Stojmenova duh

Ministrica za digitalno preobrazbo Stojmenova-Duh, ki se v slovenskem jeziku bolj težko znajde, pa čeprav je ministrica slovenske vlade  ima zadnje čase občutek, kot da je nihče ne mara.  

Zanimivo zgodbo, kaj se je zgodilo med Emilijo Stojmenovo Duh in Robertom Golobom poleti sredi Maribora razkriva portal Požareport.

Ministrica je očitno izvedela, da Golob prihaja na kosilo v Fudo, kamor pa ministrica – očitno – spet ni bila povabljena. Zato se je – še enkrat očitno – odločila nastaviti. Da pa morda vendarle še ujame njegovo ustno povabilo na kosilo. Tisti, ki ESD na ulici fizično prepoznajo, so namreč videli, kako se usedla za prvo zunanjo mizo restavracije na Glavnem trgu, niso pa takrat še vedeli, da se nastavlja prihajajočemu Golobu. No, potem pride Golob, toda predsednik vlade gre preprosto mimo nje. Tisti, ki so prizor opazovali, so tudi zlahka opazili, da ne samo, da je Golob šel naravnost mimo nje, še več, Golob je ni niti pogledal. Ministrica je pristala v šoku. Ko je Golob izginil skozi vrata v notranjosti Fuda, je zmedeno gledala naokoli, nato plačala račun in šokirana odšla proti drugemu koncu Glavnega trga. 

Emilija je torej prva ministrica te vlade, ki jezika države v kateri živi ne obvlada povem dobro in še več, je prva ministrica, ki je v svoji pisarni na mizo, namesto slovenske, postavila kar mavrično zastavo skupine LGBT. Kaj takega si slovenska ministrica nebi smela privoščiti. Ministrica namreč predstavlja državo Slovenijo. In ne Makedonijo ali skupnosti LGBT, ampak le Slovenijo. 

Sicer pa je zanimiva tudi njena izjava pred volitvami, ko so se na RTV pogovarjali o medijih:

To je pač odsev ministrice, ki je tam zato, ker so jo pač nekam morali vtakniti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
93%
1.5km/h
100%
-0°C
1°
-1°
-1°
Fri
-1°
Sat
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA