Kako pa se bo Tina Gaber, danes odpeljala v München na naš račun?

Tina Gaber, slika družabno omrežje Facebook

Kako gre ljubica Roberta Goloba,  Tina Gaber v München, da se pridruži predsedniku vlade, kateri si bo v Nemčiji ogledal, tekmo EP v nogometu. Verjetno brezplačno, tako, kot večina njegove politične ekipe in seveda njegova ljubica?


Bojan Požar razkriva kako poteka zanimiv dan predsednika vlada, malo zasebno in malo na račun države. Tako naj bi Robert Golob v ponedeljek s falconom letel v Bruselj na neformalno večerjo o razdelitvi vodilnih položajev v institucijah EU, v torek je v Parizu udeležil podpisa sporazuma o polnopravnem članstvu v Evropski vesoljski agenciji (ESA). Od tam pa je kar z redno letalsko linijo odletel v München, kjer se bo udeležil poslovne investicijske konference, se srečal s predsednikom vlade dežele Bavarske in tu bo ostal, da si bo ogledal četrtkovo nogometno tekmo med Slovenijo in Srbijo na evropskem prvenstvu v nogometu. V Slovenijo se bo vrnil s službenim avtomobilom“. A vprašanje kdaj, če ne bosta z ljubico preveč utrujena.

Se bosta Golob in njegova priležnica danes udeležila tudi sprejema, ki ga organizira še ena naša vrla – (pol)predsednica republike Nataša Pirc Musar. no tako bodo lahko opravičili prihod Tine Gaber v München. Iz tega je jasno, da bodo Golobovi varnostniki danes Tino Gaber, za naš denar peljali v Nemčijo, čeprav njega ne bo v službenem avtomobilu. Kar je seveda kršitev vseh pravil. Njo lahko vozijo samo kadar je on zraven. Še en izlet na stroške nas davkoplačevalcev.

Kako pokvarjeno?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
2.5km/h
80%
30°C
31°
28°
30°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.