Kako se je na strani NTA znašel humorist Marko Žerjal in kako so ga levičarji popljuvali?

Marko žerjal pogrom
humorist Marko Žerjal, zajem slike

NTA, nekakšna druga nacionalna tiskovna agencija, ki je pred kratkim začela delovati, je zagotovo kamen spotike levičarjem in ostalim levosučnim medijem. Še večji pogrom, pa je doživel humorist Marko Žerjal.

POGROM NAD HUMORISTOM MARKOM ŽERJALOM

Da STA že dolgo ne opravlja dela, ki bi ga v bistvu morala, torej nepristransko pokrivati dogodke in nepristransko poročati, je že dolgo znano. In medtem, ko imajo njihovi novinarji mizerne honorarje se direktor STA bohoti kar z 8000 ervi plače… a to je že druga zgodba.

Na spletni strani nove nacionalne tiskovne agencije NTA, ki jo vodi Aleš Ernec, se je po pomoti, oziroma po nekakšnem medlem pristanku, kot občasni sodelavec znašel tudi komik in Youtuber Marko Žerjal. A čeprav je res dal nekakšno dovoljenje, da se ga omeni, kot sodelavca, se je nad njim začel izvajati pravi levičarski in anti Janša pogrom, pa čeprav nimata ne eden (Ernecl) ne drugi (Žerjal) veze z SDS ali Janezom Janšo.

Več o napadih na Marka Žerjala in o odgovorih na te grožnje, pa si v ogledate v spodnjem videu:

Če nisi na “pravi” strani, se tako hitro znajdeš v precepu, ter v milosti in nemilosti levosučnih “idiotov,” ki mislijo, da v Sloveniji (še vedno) obstaja le ena opcija in le ena stranka. Pogrom, ki ga je doživel Marko Žerjal, pa zagotovo ni osamljen primer.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.